Webdesign Tiel

Website laten ontwikkelen in Tiel

Op zoek naar een duidelijke en goed werkende website? Dan ben je op de juiste plek! Daarbij heb je de mogelijkheid om de website te laten optimaliseren op het gebied van zoekmachines.  

Het proces

Van idee naar website

Bakje koffie

Tijd voor een bakkie!

Tijd voor een bakje koffie en een gesprek op een inspirerende locatie, waar vrijblijvend de wensen voor een website worden besproken, het liefst op een locatie gerelateerd aan de website of webshop. Na het bakje koffie en het gesprek volgt binnen enkele dagen een offerte, waarin alle opties, aanbevelingen en mogelijke strategieën zijn meegenomen. Bij akkoord starten we de bouw, waarbij regelmatig contact wordt gehouden om eventuele opmerkingen direct te verwerken. De website kan flexibel worden aangepast aan toekomstige groei en uitbreidingen van het bedrijf. Zodra iedereen tevreden is, wordt de website gepubliceerd, samen met een ontworpen bericht voor sociale media om de lancering te vieren

e-Commerce website in Tiel laten maken

Meer op zoek naar een webshop (e-commerce) site? Hier bieden we ook ruime mogelijkheden. Denk hierbij aan advertentiecampagnes, webshopontwikkeling en marketingstrategieën. Neem gerust een kijkje bij de afgeronde projecten voor inspiratie van e-commerce projecten.

Webshop ontwikkeld door Betuwedesign
FAQ

Veel gestelde vragen rondom webdesign, hosting en beveiliging

Heb je nog andere vragen? Maak gerust gebruik van de contactgegevens of stel ze in de chat

Dit hangt volledig af van de grootte van de website. Uiteraard zijn er voldoende foto’s en ander materiaal nodig. Houd rekening met minimaal een maand voordat een website volledig af is. Grote projecten kunnen ervoor zorgen dat dit termijn word uitgebreid naar 2-3 maanden of langer.

Naast een SSL-certificaat worden verschillende andere beveiligingsmaatregelen toegepast om de website te beschermen. Dit omvat regelmatige software-updates en patches om kwetsbaarheden te verhelpen, firewalls om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, het implementeren van sterke wachtwoordbeleid en het gebruik van beveiligde hostingomgevingen. 

De vaste lasten van een website kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, het hostingplan en eventuele extra services die worden gebruikt. De meeste websites draaien op een eenvoudige hosting. Dit kan al vanaf €2,95 per maand. Alleen grote webshops of uitgebreide systemen hebben een uitgebreide hosting nodig.

Enkele veelvoorkomende vaste kosten van een website zijn:

  1. Hostingkosten: Dit zijn de kosten voor het huren van serverruimte waarop de website wordt gehost. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de gekozen hostingprovider en het type hostingplan (gedeeld, VPS, dedicated, etc.).

  2. Domeinnaamkosten: Dit zijn de kosten voor het registreren van de domeinnaam van de website, bijvoorbeeld “mijnsite.nl” of “mijnsite.com”. Deze kosten zijn meestal jaarlijks terugkerend.

  3. SSL-certificaatkosten: Als de website beveiligd is met een SSL-certificaat (wat wordt aanbevolen voor beveiliging en vertrouwen van de gebruikers), kunnen er kosten verbonden zijn aan de aanschaf en vernieuwing van dit certificaat.

  4. Eventuele licentiekosten voor software of thema’s: Als er premium software of thema’s worden gebruikt voor de website, kunnen hier licentiekosten aan verbonden zijn.

  5. Eventuele extra services: Dit kunnen kosten zijn voor extra diensten zoals onderhoud, e-mailhosting, CDN (Content Delivery Network), premium plugins of extensies, enzovoort.

Het is belangrijk om deze kosten in overweging te nemen bij het plannen van een websitebudget en om te zorgen voor een veilige en goed onderhouden online aanwezigheid.