Design

Een unieke en duidelijke website

Een website of webshop laten maken? Betuwedesign regelt alles van A tot Z!

Direct contact opnemen

webdesign achtergrond object
CritiClick display voorbeeld website platform

Uniek design

Er wordt rekening gehouden met een passende huisstijl en met aandacht voor kenmerkende elementen die een blijvende indruk achterlaten bij bezoekers, waarmee je je onderscheidt van de concurrentie.

Onderaan de pagina vind je een aantal voorbeelden van creaties

Service

Op zoek naar kwaliteit?

Op zoek naar een goede website? Dat hoeft niet duur te zijn! Ontdek de mogelijkheden om de juiste doelgroep te bereiken! Check ook gerust de website van VGB B.V. en doe alvast wat inspiratie op.

VGB BV Bomen website design

Op zoek naar inspiratie? Deze website hebben we recent afgeleverd

muur-reclame

Over

Even een leuk weetje over Betuwedesign

Tom de Greef: ''Dit is allemaal gestart met de opleiding Grafisch Vormgever op het ROC in Tiel."

”Na een aantal succesvolle schoolprojecten had ik een naam verzonnen: Tomedia. Later heb ik de naam aangepast naar Betuwedesign, en geregistreerd bij de KvK onder het nummer 85329932. Daar is mijn avontuur verder gegaan. Inmiddels is dit mijn dagelijkse hobby. Ik kan elke dag werken aan projecten waar ik en mijn klanten blij van worden!”

0 +

Succesvolle Projecten

0 /5

Score van Google reviews

0 +

Jaar ervaring

SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie!

Doormiddel van zoekmachine optimalisatie, hebben we de producten van Betuwebomen een stuk hoger gekregen in de Google zoekresultaten. Daardoor is de omzet flink omhoog gegaan. Ook op zoek naar een hoger bereik? Neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden!

voorbeeld website webdesign

Met welke platformen en bedrijven we samenwerken

Een grote app, website, webshop of iets dergelijks, kan veel tijd en moeite in beslag nemen! Gelukkigen werken we met de juiste partners om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hulp nodig met webdesign?

Webdesign Samen naar de top

Maandelijkse nieuws brief voor alle updates

We sturen maandelijks een e-mail brief rond met updates over services en nieuwe klanten. Er is alleen een e-mail adres nodig!

SEO-vriendelijk ontwerp

Een prachtige website of webshop heeft weinig waarde als deze niet gevonden word. Daarom hanteren we een SEO-gedreven aanpak bij het ontwerpen van een website. Door relevante zoekwoorden strategisch te integreren en optimalisaties toe te passen, word ervoor gezorgd dat uw website hoger in de zoekresultaten verschijnt. Hierdoor vergroot je de zichtbaarheid en trek je meer organisch verkeer aan.

E-commerce mogelijkheden

Als uw bedrijf producten of diensten online verkoopt, kunnen we ook een geavanceerde e-commerce website bouwen. Met een gebruiksvriendelijk winkelwagentje, veilige betalingsgateways en uitgebreide product presentaties kun je de klanten een naadloze online winkelervaring bieden. Het hebben van een goed functionerende e-commerce website kan de omzet van een bedrijf aanzienlijk stimuleren.

Onderhoud en technische ondersteuning

Betuwedesign bied ook onderhoudsdiensten en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw website soepel blijft draaien en up-to-date blijft. Met regelmatige updates en beveiligingscontroles kun je erop vertrouwen dat een website veilig en functioneel blijft.

Neem gerust contact op!

Dus, bent u op zoek naar een partner om uw website of webshop te laten maken? Kom naar Betuwedesign in de Betuwe! We komen ook langs op locatie. Met een focus op creativiteit, gebruiksvriendelijkheid en technische kwaliteit, word ervoor gezorgd dat uw website zich onderscheidt van de rest. Neem vandaag nog contact op en laten we aan de slag gaan met je websiteproject. Hier onder staan nog een aantal creaties.

J. Baars
J. Baars
2023-12-04
Top bedrijf
Joelle van Asch
Joelle van Asch
2023-09-19
Tom heeft ons echt geholpen nadat onze site niet optimaal meer werkte. En super snel opgelost!!
Hendrik Willemsen
Hendrik Willemsen
2023-08-19
Begin juni 2023 contact met Tom opgenomen om een website te laten maken. Vanaf het begin heeft hij mij meegenomen in het proces. Het resultaat naar ander half maand mag er zijn. Zeer nette website heeft hij gebouwd. Snel en betrouwbaar ik raad hem iedereen aan. Denkt daarnaast ook ontzettend mee.
Gerie Berendse
Gerie Berendse
2023-06-28
Je krijgt goed advies en top service!
Doffo Derk
Doffo Derk
2023-06-28
goeie service en word goed naar je geluisterd. zeker een aanrader
Herieke Van Ommeren
Herieke Van Ommeren
2023-05-10
Goeie service
Bunt Asbestsanering
Bunt Asbestsanering
2023-03-24
Goed
bart robbers
bart robbers
2023-03-19
Laatst in contact gekomen met Betuwedesign voor een proffissioneel oog op mijn marketing. Hier is een goed advies gegeven waar we echt iets aan hebben gehad. Zeker aan te raden voor andere bedrijven om te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Klantenservice BetuweBomen.nl
Klantenservice BetuweBomen.nl
2023-02-22
Altijd nette service, erg onderscheidend van de rest!! Wij krijgen altijd een realistisch beeld en goede adviezen, en goed resultaat