Logo laten ontwerpen

Logo laten bedenken en ontwerpen

voor €149

Vertel alles over je onderneming, organisatie of evenement in het formulier. Op basis van alle informatie word een logo ontworpen, met een aantal optionele delen en bruikbaar op lichte en donkere achtergronden.

Waar word een logo op gebaseerd?

Een logo wordt gebaseerd op alle informatie die ingevuld wordt in het formulier. Daar kun je optioneel kiezen voor voorkeurskleuren. Ook vind je de optie om een spoedlevering te kiezen. Dat betekent dat je binnen 24 uur je logo met de nodige bestanden ontvangt. Verder vind je de keuze voor een complete huisstijl, maar aangezien niet elke onderneming dezelfde eisen heeft, is de prijs in overleg. We nemen bij die keuze zo snel mogelijk contact op.

contact opnemen

Logo formulier

Na het verzenden van het formulier ontvang je een e-mail met informatie. Zorg dus dat je een correct e-mailadres opgeeft. Bij het ontwerpen van een complete huisstijl overleggen we eerst wat wel en niet nodig is, zodat we de prijs kunnen afstemmen op jouw wensen. Na het verzenden van het formulier nemen we vaak nog dezelfde werkdag contact met je op.

Foto van Tom de Greef

Hoe ontvang je de bestanden van het logo?

Je ontvangt Illustrator-, SVG-, PNG- en JPEG-bestanden, evenals een aantal andere relevante bestanden, bij een logo- of huisstijllevering. Dit gebeurt doorgaans binnen 3 werkdagen. Je kunt de bestanden verwachten in een e-mail. In het geval van een spoed bestelling kun je uitgaan van een levering binnen 24 uur.

Logo soorten
FAQ

Veel gestelde vragen

Weet je niet hoe je een nieuw logo kunt toevoegen aan een bestaande website? Of bijvoorbeeld op een visitekaartje of e-mail handtekening? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Vanaf het moment van het verzenden van het formulier op deze pagina.

Nee, dat is niet verplicht. Als particulier kun je ook een bestelling plaatsen.