diensten

Zoekmachine optimalisatie

Als je wilt dat je website opvalt tussen al die anderen, moet je iets speciaals hebben. En dat begint met goede tekst. Maar dat is niet alles. De hele website moet tactisch worden ingedeeld voor het beste resultaat op zoekmachines.

Teksten en website elementen optimalisatie

Als je de lay-out, het menu, de beschrijvingen/alt-kenmerken van afbeeldingen en de teksten goed hebt staan, ziet een website of webshop er meteen een stuk beter uit. Een slecht ingedeelde website wordt afgestraft door zoekmachines, waardoor je doorgaans slecht vindbaar bent op bijvoorbeeld Google. Verder wordt bij het schrijven van de teksten rekening gehouden met de juiste volgorde, de juiste (zoek)woorden, links en waar ze worden geplaatst. Als je wilt dat mensen je vinden op Google, is zoekmachineoptimalisatie belangrijk.

kosten besparen

Een groot voordeel van SEO

SEO

Geen clicks kosten Ads

Om hoge kosten te voorkomen bij advertenties, is het aan te raden om een sterke website op te bouwen met nuttige informatie, blogs en duidelijke pagina’s. Het grootste voordeel van een geoptimaliseerde website is dat je ‘organisch’ hoge posities probeert te bemachtigen op zoekmachines zoals Google. Een belangrijk voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld Google Ads is dat je niet betaalt wanneer iemand op de link klikt, in tegenstelling tot adverteren via betaalde advertenties. Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat je kunt investeren in een goede website en daarna geen hoge kosten meer hebt aan betaalde advertenties. Uiteraard kun je het ook combineren.

hoger bereik

Extra mogelijkheden

Backlinks

Dankzij backlinks kan een hele website of bepaalde pagina's een boost krijgen. Het idee is dat je links plaatst op andere websites die verwijzen naar jouw website, webshop of een specifieke pagina. Deze links dragen bij aan de waarde die zoekmachines toekennen aan je website.

Online adverteren

Sterk staan met organische posities en extra boosten met online advertenties? Bekijk gerust meerdere advertentie mogelijkheden. Er zijn meer dan 30 platformen om op te adverteren. De grootste daarvan zijn Google en Instagram.

CritiClick

CritiClick is een platform, deels gebouwd door Betuwedesign, waarop reviews kunnen worden gelezen en geschreven. Dit platform biedt mogelijkheden voor adverteren, en om reviews te verzamelen en te beheren.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hoe ver de teksten en pagina’s worden uitgebreid, hangt deels af van het budget. De kosten vind je in de op maat gemaakte offerte. Als het gaat om een bestaande website of webshop, wordt een offerte opgesteld op basis van de wensen en doelen van het bedrijf of de organisatie. Het begint al vanaf ongeveer €200 eenmalig en kan onbeperkt oplopen, afhankelijk van het project en eventuele maandelijkse updates van teksten en backlinks. De offerte wordt gebaseerd op de uren die nodig zijn voor het specifieke geval.

Dit kan een aantal maanden duren voordat de eerste resultaten zichtbaar zijn. Doorgaans duurt het even voordat zoekmachines zoals Google de pagina’s opnieuw hebben geïndexeerd. Er zijn wel meerdere mogelijkheden om dit proces te versnellen. Toch heeft het enige tijd nodig, zeker met linkbuilding.

Ja zeker! Door regelmatig een blog te schrijven, kun je de juiste doelgroep bekend maken met je naam, product of organisatie. Veel mensen zoeken dagelijks op Google. Als je een blog schrijft met relevante informatie over het product of de dienst, kan dit veel verkeer genereren. Kun je geen blogs schrijven op je website? Neem gerust contact op! Dan wordt ervoor gezorgd dat dit eenvoudig mogelijk is vanaf een computer of tablet.

Boost je bereik met advertenties