diensten

Website ontwikkeling

Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten wanneer je ervoor kiest om een website te laten maken? Nou, die vraag kan hier worden beantwoord. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten voordat je besluit om een website te laten ontwikkelen. Wil je liever direct antwoord op je vragen? Voel je vrij om contact op te nemen, bijvoorbeeld via de chat, mail of telefoon.

Website laten ontwikkelen

Een website kan het verschil maken! Doorgaans is de website het eerste wat potentiele klanten te zien krijgen. Het is ook een vaak bezochte plek voor al bestaande klanten en kennissen die op zoek zijn naar contactgegevens. Het biedt een kans om een blijvende indruk achter te laten. 

                                                           

Op zoek naar een e-commerce website?

vanuit de Betuwe

Webdevelopment en hosting

Website ontwikkeling Betuwedesign kantoor
Voorbeeld Hosting

Wat is development en hosting?

Webdevelopment is eigenlijk hetzelfde als websiteontwikkeling. Direct vertaald is het webontwikkeling. Dit is van het ontwerp naar het eindresultaat. Nog geen logo voor op de website, of is het tijd voor een frisse huisstijl? Bekijk dan de pagina over grafisch ontwerp. Zodra de huisstijl is verwerkt en het ontwerp klaar is, kan het worden toegepast op de website. Daarna wordt de website online in elkaar gezet. Daar begint de hosting. De juiste domeinnaam wordt gereserveerd bij de snelste hostingprovider van 2024, Cloud86, en alle ontworpen delen worden geïmporteerd. Zodra alle systemen werken en iedereen tevreden is, wordt de website openbaar gezet voor online bezoekers. Na enkele weken zal de website ook in Google verschijnen.

Website ontwikkeld met oog voor SEO

Als het gaat over SEO, dan wordt er zoekmachineoptimalisatie bedoeld. SEO is een afkorting van de Engelse term “search engine optimization”. In het geval van een nieuwe website wordt er in de opbouw rekening gehouden met de juiste zoekwoorden. De zoektermen waarop je gevonden wilt worden, zijn verwerkt in de teksten. Om te onderscheiden van concurrentie wordt er vooral rekening gehouden met de opbouw van teksten en afbeeldingen. Daarvoor zijn veel verschillende strategieën. Niet elke website is hetzelfde, en niet elk bedrijf heeft hetzelfde doel. Daarom wordt de juiste strategie gezocht en toegepast.

SEO
what you get

Wat kun je verwachten bij de ontwikkeling van een website?

FAQ

Veelgestelde vragen rondom webdesign, hosting en beveiliging

Heb je nog andere vragen? Maak gerust gebruik van de contactgegevens of stel ze in de chat

Dit hangt volledig af van de grootte van de website. Uiteraard zijn er voldoende foto’s en ander materiaal nodig. Houd rekening met minimaal een maand voordat een website volledig af is. Grote projecten kunnen ervoor zorgen dat dit termijn wordt uitgebreid naar 2-3 maanden.

Naast een SSL-certificaat worden verschillende andere beveiligingsmaatregelen toegepast om de website te beschermen. Dit omvat regelmatige software-updates en patches om kwetsbaarheden te verhelpen, firewalls om ongeautoriseerde toegang te voorkomen, het implementeren van sterke wachtwoordbeleid en het gebruik van beveiligde hostingomgevingen. 

De vaste lasten van een website kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website, het hostingplan en eventuele extra services die worden gebruikt. De meeste websites draaien op een eenvoudige hosting. Dit kan al vanaf €2,95 per maand. Alleen grote webshops of uitgebreide systemen hebben een uitgebreide hosting nodig.

Boost je bereik met advertenties