diensten

Social Media

Ontdek hoe je het grootste deel van het social media werk uit handen kunt geven, zodat je je kunt focussen op andere dingen. Er is zelfs de mogelijkheid om een marketeer op locatie te krijgen.
Instagram Betuwedesign

Social media posts en ''aankleding'' laten maken

Uiteraard verschilt het per bedrijf of organisatie wie de juiste doelgroep is. Vaak is elke doelgroep wel aanwezig op een van de sociale media platformen. Facebook en Instagram behoren tot de grootste platformen. Aangezien er op deze platformen veel wordt gezocht, is het belangrijk om professioneel over te komen. Daarom is het verstandig om de huisstijl te laten integreren in een mooie aankleding van de sociale media profielen van je bedrijf of organisatie.

Voorbeeld van Insta vormgeving

Voorbeeld Insta van klant
locatie targeting adverteren Ads

Lokaal adverteren

Door middel van advertenties op bijvoorbeeld Instagram of Facebook, kun je focussen op de juiste locaties. Advertenties worden dan alleen weergegeven in de juist aangegeven dorpen of steden. Dat maakt het mogelijk om gericht te adverteren, bijvoorbeeld voor vacatures of aanbiedingen van lokale winkels.

Sociale media laten onderhouden

Wil je een socialmedia-account laten onderhouden? Dat kan zeker. Tot de diensten behoren het verzamelen van content voor posts, regelmatige updates van de aankleding en profielfoto, en het ontwikkelen van een strategie om langdurig hoogwaardige volgers te verkrijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon even een praatje maken? Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Medewerker op bezoek Betuwe

Boost je bereik met advertenties